Snídaně

Brynzová pomazánka

  • Příprava: 5min
  • Náročnost: Jednoduché

Ingredience:

  • 1 g pálivé papriky v prášku
  • 1 g granulovaného česneku
  • 250 g brynzy
  • 3 g sladké papriky
  • 60 g cibule
  • 2 g soli
  • 100 g extra másla

Způsob přípravy:

  1. Do nádoby vložte nakrájenou cibuli. Sekáte 5 sekund při rychlosti 10.
  2. Pomocí špachtle shrňte cibuli ze stran nádoby a znovu sekejte 5 sekund při rychlosti 10.
  3. Nasekanou cibuli opět shrňte ze stran nádoby.
  4. Přidejte 100 gramů másla, 250 gramů brynzy, 1 lžičku sladké papriky, ¼ lžičky pálivé papriky, ⅓ lžičky soli, ¼ lžičky mletého česneku (volitelné). Melte 1 minutu při rychlosti 4.
  5. Hmotu shrňte ze stěn nádoby a malte 1 minutu při rychlosti 7.
  6. Pomazánka chutná skvěle s čerstvým chlebem/pečivem nebo křupavými topinkami.