Pirohy s masem

Skvělé pirohy s masem připravené z chutných ingrediencí. Jejich poznávacím znamením je šťavnatá a chuťově výrazná masová nádivka a jemné těsto. Nejlepší pokrm polské kuchyně.

Příprava: 3h 40 min

Středně náročné

Pirohy s masem

Příprava: 3h 40 min

Středně náročné

Ingrediencie:

  • 1300 g vody
  • 1 g černého pepře
  • 50 g domácího Cookover bujonu
  • 300 g cibule
  • 5 g soli
  • 65 g celých slepičích vajec
  • 700 g pšeničné mouky typ 550
  • 100 g řepkového oleje
  • 500 g kuřecích žaludků
  • 750 g masa z krůtího stehna, bez kůže

Způsob přípravy:

  1. Do nádoby dejte nadrobno nakrájenou cibuli. Sekejte 10 sekund rychlostí 10. Otevřete nádobu a stěrkou seškrábněte nasekanou cibuli ze stěn do středu nádoby.

Stáhněte si aplikaci Philipiak Home, kde najdete všechny recepty na Cookover.

Jak to udělat?

  • Naskenujte QR kód
  • Stáhněte si aplikaci do svého telefonu
  • Zaregistrujte se do aplikace Philipiak Home a vychutnejte si kompletní recepty na Cookover