Boloňské cannelloni s krůtím masem
Úžasná kombinace italské tradice s jemným krůtím masem. Tento pokrm je podobný klasickým cannelloni, ale místo tradičního masového ragú je naplněn aromatickou náplní z mletého krůtího masa.
Příprava: 2h 40 min
Středně náročné
Příprava: 2h 40 min
Středně náročné
Ingrediencie:
- 100 g vody
- 1 g černého pepře
- 1 g oregano
- 8 g sušeného rozmarýnu
- 360 g mozzarelly
- 100 g sýra grana padano
- 1 g tymiánu
- 250 g těstovin
- 800 g mletého krůtího masa
- 200 g cibule
- 15 g cukru
- 20 g česneku
- 200 g mrkve
- 18 g soli
- 150 g celeru
- 100 g řepkového oleje
- 700 g rajčatové passaty
Způsob přípravy:
- Otevřete nádobu. Do nádoby dejte 100 g sýra grana padano, pokrájeného na menší kousky. Uzavřete nádobu víkem s odměrkou.