Boloňské cannelloni s krůtím masem

Úžasná kombinace italské tradice s jemným krůtím masem. Tento pokrm je podobný klasickým cannelloni, ale místo tradičního masového ragú je naplněn aromatickou náplní z mletého krůtího masa.

Příprava: 2h 40 min

Středně náročné

Boloňské cannelloni s krůtím masem

Příprava: 2h 40 min

Středně náročné

Ingrediencie:

  • 100 g vody
  • 1 g černého pepře
  • 1 g oregano
  • 8 g sušeného rozmarýnu
  • 360 g mozzarelly
  • 100 g sýra grana padano
  • 1 g tymiánu
  • 250 g těstovin
  • 800 g mletého krůtího masa
  • 200 g cibule
  • 15 g cukru
  • 20 g česneku
  • 200 g mrkve
  • 18 g soli
  • 150 g celeru
  • 100 g řepkového oleje
  • 700 g rajčatové passaty

Způsob přípravy:

  1. Otevřete nádobu. Do nádoby dejte 100 g sýra grana padano, pokrájeného na menší kousky. Uzavřete nádobu víkem s odměrkou.

Stáhněte si aplikaci Philipiak Home, kde najdete všechny recepty na Cookover.

Jak to udělat?

  • Naskenujte QR kód
  • Stáhněte si aplikaci do svého telefonu
  • Zaregistrujte se do aplikace Philipiak Home a vychutnejte si kompletní recepty na Cookover