Baskitský cheesecare

Neuvěřitelně krémový cheesecake s jedinečnou chutí a jedinečnou konzistencí, který každého překvapí.

Příprava: 1h 15 min

Snadné

Baskitský cheesecare

Příprava: 1h 15 min

Snadné

Ingrediencie:

  • 7 g vanilkového extraktu
  • 300 g cukru
  • 5 g soli
  • 360 g celých vajec
  • 450 g krémové smetany 30% tuku
  • 1000 g přírodní sýr do pomazánek
  • 70 g pšeničné mouky typ 450

Způsob přípravy:

  1. Troubu rozehřejte na 200°C s fukcí horního a dolního ohřevu. Dortovou formu o průměru 25 cm vyložte pečícím papírem.
  2. Do nádoby dejte 1000 g přírodního smetanového sýru a 300 g cukru. Melte 30 sekund na rychlost 12.Stěrkou setřete obsah na dno nádoby. Melte znovu 40 sekund na rychlost 14 na zpětný chod.
  3. Do nádoby dejte 6 vajec, 1 lžičku vanilkového extraktu, 450 g 30% smetany, 70 g pšeničné mouky a 1/2 lžičky soli. Melte 30 sekund na rychlost 10.
  4. Setřete obsah stěrkou na dno nádoby. Melte znovu 1 minutu na rychlost 10 na zpětný chod. Konečnou hmotu nalijte do předem připravené formy. Pečte 60 minut.
  5. Po vychladnutí tvarohový koláč uložte do chladničky na minimálně 8 hodin.