Baskitský cheesecare
Neuvěřitelně krémový cheesecake s jedinečnou chutí a jedinečnou konzistencí, který každého překvapí.
Příprava: 1h 15 min
Snadné
Příprava: 1h 15 min
Snadné
Ingrediencie:
- 7 g vanilkového extraktu
- 300 g cukru
- 5 g soli
- 360 g celých vajec
- 450 g krémové smetany 30% tuku
- 1000 g přírodní sýr do pomazánek
- 70 g pšeničné mouky typ 450
Způsob přípravy:
- Troubu rozehřejte na 200°C s fukcí horního a dolního ohřevu. Dortovou formu o průměru 25 cm vyložte pečícím papírem.
- Do nádoby dejte 1000 g přírodního smetanového sýru a 300 g cukru. Melte 30 sekund na rychlost 12.Stěrkou setřete obsah na dno nádoby. Melte znovu 40 sekund na rychlost 14 na zpětný chod.
- Do nádoby dejte 6 vajec, 1 lžičku vanilkového extraktu, 450 g 30% smetany, 70 g pšeničné mouky a 1/2 lžičky soli. Melte 30 sekund na rychlost 10.
- Setřete obsah stěrkou na dno nádoby. Melte znovu 1 minutu na rychlost 10 na zpětný chod. Konečnou hmotu nalijte do předem připravené formy. Pečte 60 minut.
- Po vychladnutí tvarohový koláč uložte do chladničky na minimálně 8 hodin.