Kajmakový cheesecake

Tento dezert s přídavkem kajmaku osloví milovníky studených tvarohových koláčů. Potěší nejen svým krásným vzhledem a jemnou strukturou, ale také překvapivě drobivým dnem s přídavkem pražené bílé čokolády.

Příprava: 2h 50 min

Středně náročné

Kajmakový cheesecake

Příprava: 2h 50 min

Středně náročné

Ingrediencie:

  • 230 g vody
  • 300 g smetany 30%
  • 250 g mascarpone
  • 500 g Kajmak hmoty
  • 50 g másla
  • 50 g želatiny
  • 80 g bílé čokolády
  • 300 g plnotučného tvarohu
  • 200 g přírodního hustého jogurtu
  • 200 g máslových sušenek

Způsob přípravy:

  1. Rozehřejte trouubu na 200°C s funkcí horkovzduch.

Stáhněte si aplikaci Philipiak Home, kde najdete všechny recepty na Cookover.

Jak to udělat?

  • Naskenujte QR kód
  • Stáhněte si aplikaci do svého telefonu
  • Zaregistrujte se do aplikace Philipiak Home a vychutnejte si kompletní recepty na Cookover