Studená polévka z červené řepy a malin

Studená polévka ze sezónního ovoce a červené řepy je ideálním nápadem pro horké dny. Neobsahuje bílkoviny, neobsahuje lepek, je báječně jednoduchý a rychle se připravuje.

Příprava: 5 min

Snadné

Studená polévka z červené řepy a malin

Příprava: 5 min

Snadné

Ingrediencie:

  • 120 g vody
  • 1 g kajenského pepře
  • 80 g malin
  • 120 g jahod
  • 20 g včelího medu
  • 200 g červené řepy vařené ve vodě
  • 10 g loupaných slunečnicových semínek
  • 3 g mořské soli
  • 5 g jablečný ocet

Způsob přípravy:

  1. Do nádoby dejte 80 g malin, 1 špetku kajenského pepře, 1 lžičku jablečného octa a 1 špetku mořské soli.

Stáhněte si aplikaci Philipiak Home, kde najdete všechny recepty na Cookover.

Jak to udělat?

  • Naskenujte QR kód
  • Stáhněte si aplikaci do svého telefonu
  • Zaregistrujte se do aplikace Philipiak Home a vychutnejte si kompletní recepty na Cookover