Gruzínský chléb s masem ( Chaczapuri)

Gruzínská kuchyně je proslulá svým neobvyklým pečivem, k jehož přípravě není potřeba specializovaná pec. A tento typ chleba, s bohatou masovou náplní, se připraví v troubě a může se podávat i jako hlavní chod.

Příprava: 4h

Středně náročné

Gruzínský chléb s masem ( Chaczapuri)

Příprava: 4h

Středně náročné

Ingrediencie:

  • 610 g vody
  • 40 g čerstvého koriandru
  • 15 g droždí
  • 1 g mleté skořice
  • 6 g kmínu
  • 2 g pálivé papriky v prášku
  • 700 g mletého hovězího a vepřového masa
  • 1 g bylinkového pepře
  • 4 g medvědího česneku
  • 4 g uzené papriky
  • 12 g česneku
  • 21 g soli
  • 45 g másla
  • 750 g pšeničné mouky typ 450

Způsob přípravy:

  1. Do nádoby dejte vodu, droždí, máslo a mouku. Hněťte těsto 4 minuty na rychlost 10 na zpětný chod.

Stáhněte si aplikaci Philipiak Home, kde najdete všechny recepty na Cookover.

Jak to udělat?

  • Naskenujte QR kód
  • Stáhněte si aplikaci do svého telefonu
  • Zaregistrujte se do aplikace Philipiak Home a vychutnejte si kompletní recepty na Cookover