Bageta

Bageta je symbolem francouzské kuchyně a je oblíbená po celém světě pro svojí jedinečnou chuť a texturu. Je to také jeden z nejznámějších prvků francouzské kulinářské kultury.

Příprava: 2h 15 min

Středně náročné

Bageta

Příprava: 2h 15 min

Středně náročné

Ingrediencie:

  • 750 g pšeničné mouky
  • 18 g soli
  • 500 g vody
  • 20 g droždí

Způsob přípravy:

  1. Do nádoby přidejte 750 g mouky typu 00 nebo 450, 500 g vody a 20 g droždí. Místě 3 minuty rychlostí 8 na zpětném chodu.

Stáhněte si aplikaci Philipiak Home, kde najdete všechny recepty na Cookover.

Jak to udělat?

  • Naskenujte QR kód
  • Stáhněte si aplikaci do svého telefonu
  • Zaregistrujte se do aplikace Philipiak Home a vychutnejte si kompletní recepty na Cookover