Koláč s bramborami a chorizem
Kombinace plátků brambor s pikantní klobásou chorizo a aromatickým sýrem gruyere na smetanové, krémové omáčce je dokonalým nápadem na rychlou svačinu.
Příprava: 40 min
Středně náročné
Příprava: 40 min
Středně náročné
Ingrediencie:
- 150 g vody
- 1 g černého pepře
- 100 g sýra gruyere
- 200 g klobásy chorizo
- 1 g chilli vloček
- 8 g česneku
- 9 g soli
- 20 g másla
- 200 g smetany 18%
- 150 g pozdních brambor
- 10 g petrželové natě
- 350 g pšeničné mouky typ 450
Způsob přípravy:
- Na víko nádoby bez odměrky postavte misku a odvažte 350 g mouky a 20 g másla nakrájeného na menší kousky. Odvážené přísady dejte stranou.