Pařížské gnocchi

Jedná se o jedinečný druh knedlíku, jehož základem je těsto vařené v páře. Chutnají výborně po opečení na másle.

Příprava: 1h

Snadné

Pařížské gnocchi

Příprava: 1h

Snadné

Ingrediencie:

  • 150 g vody
  • 12 g soli
  • 3 g soli
  • 150 g másla
  • 300 g celých slepičích vajec
  • 250 g mléka, 2% tuku
  • 50 g parmezánu
  • 250 g pšeničné mouky typ 450

Způsob přípravy:

  1. Na víko nádoby bez odměrky postavte misku, zresetujte váhu, odvažte 250 g pšeničné mouky a dejte stranou.

Stáhněte si aplikaci Philipiak Home, kde najdete všechny recepty na Cookover.

Jak to udělat?

  • Naskenujte QR kód
  • Stáhněte si aplikaci do svého telefonu
  • Zaregistrujte se do aplikace Philipiak Home a vychutnejte si kompletní recepty na Cookover